Jellyfin Lost Connection To NAS

I have had this setup for a while now and today I can’t seem to get the library to update. Here is the error log below…seems like the issue is “Access to the path ‘\NAS214110\Video\Movies’ is denied.” However if I input that unc into windows file explorer it opens right up so the windows computer can see it no issues. My setup is a 24TB QNAP NAS with a windows PC running the Jellyfin server. It has been up and running for at least 8 months with very little issues. Not sure what has happened to cause this. When I got to the dashboard and libraries it too can’t see the path even though windows does see it just fine

[2020-06-18 08:20:50.657 -07:00] [INF] [44] App: Starting Library Sync... 
[2020-06-18 08:20:50.661 -07:00] [INF] [44] App: "LIBRARYSYNC" Added 0 items: "" 
[2020-06-18 08:20:50.664 -07:00] [INF] [44] App: "LIBRARYSYNC" Updated 1 items: "b700089a7ceb675d877338a8b7bba722" 
[2020-06-18 08:20:50.665 -07:00] [INF] [44] App: "LIBRARYSYNC" Removed 0 items: "" 
[2020-06-18 08:20:50.666 -07:00] [INF] [44] App: Finished Library Sync Taking "00:00:00.0050175"
[2020-06-18 08:21:38.657 -07:00] [INF] [17] App: Starting Library Sync... 
[2020-06-18 08:21:38.661 -07:00] [INF] [17] App: "LIBRARYSYNC" Added 0 items: "" 
[2020-06-18 08:21:38.664 -07:00] [INF] [17] App: "LIBRARYSYNC" Updated 1 items: "f0b64de6105dc4419cee7dcb1489165a"
[2020-06-18 08:21:38.666 -07:00] [INF] [17] App: "LIBRARYSYNC" Removed 0 items: "" 
[2020-06-18 08:21:38.666 -07:00] [INF] [17] App: Finished Library Sync Taking "00:00:00.0056883" 
[2020-06-18 08:23:10.901 -07:00] [ERR] [44] App: Error validating images for "C:\Users\Kurt\AppData\Local\jellyfin\root\default\Movies" System.UnauthorizedAccessException: Access to the path '\\NAS214110\Video\Movies' is denied. at System.IO.Enumeration.FileSystemEnumerator`1.CreateDirectoryHandle(String path, Boolean ignoreNotFound)

Hey there :wave:
You mentioned that you have it installed on Windows. Is it setup as a service, or do you use the tray app to start/stop Jellyfin?